Vi kan tilbyde

Vi kan tilbyde

Med mange års erfaring som rejsebureau i Thailand kan vi skræddersy rejser der passer til dine behov. Og det er til thailandske priser.

Hvad enten du har brug en komplet rundrejse i Sydøstasien eller transport i eksempelvis Thailand kan vi hjælpe. Vi har danske rejsekonsulenter med megen erfaring som kan hjælpe dig med din rejse. Vi tilbyder følgende ydelser:

Hotelovernatning

Vi har et solidt netværk af aftaler med rigtig mange hoteller rundt om i specielt Thailand. Om du ønsker små strandbungalows lige i vandkanten, hyggelige familiehoteller eller 5-stjernede luksus resorts kan Asia Evolution Tour hjælpe dig. Vi har samarbejdet med mange af hotellerne gennem mange år og kan derfor tilbyde attraktive priser. Se f.eks vores side om stærke hotelpriser i Thailand og lad dig inspirere. Vi er gode til at finde præcist det hotel der passer til dine behov. Er det f.eks et familiehotel du er på udkig efter med plads til ekstra senge på værelset har vi flere hoteller vi kan tilbyde. Vi tilbyder hotelovernatninger på alle destinationer i Thailand og øvrige Sydøstasien.

Transport

Asia Evolution Tour tilbyder transport til alle destinationer i Thailand. Vi tilbyder privat transport i minivans eller personvogne med privatchauffør. Vi har fornuftige priser på al vores transport og sikkerheden er meget vigtig for os. Du kan se mere om transport-priser på de enkelte destinationer i Thailand her på hjemmesiden.

Udflugter

Vil du krydre din rejse med spændende udflugter kan Asia Evolution Tour hjælpe dig. Du finder her på hjemmesiden under de respektive destinationer et bredt udvalg af udflugter. Vi håber du vil finde inspiration ved kigge vores udflugter nærmere igennem, og du har mulighed for at bestille udflugterne inden din afrejse til Thailand.

Rundrejser

Vi har rejst meget i Sydøstasien og har et godt team af danske rejsekonsulenter der kan hjælpe dig med rejsedrømmene. Vi skræddersyer individuelle rundrejser til hele Sydøstasien med god brug af vores viden og erfaring. Du finder her på hjemmesiden flere gode forslag til rundrejser. Har du specielle interesser vil vi anbefale at du kontakter os og så hjælper vi dig godt på vej. 

Servicekontorer

Asia Evolution Tour har servicekontorer følgende steder i Thailand: Bangkok, Chiang Mai, Koh Chang og Koh Lanta. Her finder du dygtige og kompetente medarbejdere som kan hjælpe dig under din ferie i Thailand. 

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Mange hilsner

Brian Harry Boysen

Stifter Asia Evolution Tour