Et rejsebureau i Thailand

Et Rejsebureau i Thailand

Asia Evolution Tour er et rejsebureau i Thailand der gennem mere end 17 år har hjulpet mange danskere med rejsedrømmene i Thailand.

Asia Evolution Tour siden 2003

Evolution Tour blev stiftet i 2003 og er registreret ved TAT(Tourism Authority of Thailand). Vores rødder finder vi på øen Koh Chang, men gennem årerne har vi også etableret os på Koh Lanta(Krabi), samt Chiang Mai i Nordthailand og i Bangkok. Asia Evolution Tour er indgående agent i Thailand på forskellige destinationer for flere Skandinaviske Rejsearrangører, herunder blandt andet TUI Nordic, C&C Travel, Unique Travel, samt Samson Travel.

Mange danske gæster

Igennem årerne har flere og flere danskere lært og hørt om Asia Evolution Tour i Thailand.  Da vi er et dansk-ejet rejsebureau i Thailand og dermed tilbyder god dansk service til thailandske priser har mange valgt at lade Asia Evolution Tour skræddersy deres rejsedrømme, ikke bare i Thailand, men også i Indonesien, Cambodia, Laos, Burma, Malaysia og Vietnam. 

Vi har aldrig gjort så meget ud af markedsføring, så de fleste af vores danske gæster kender os fra ”mund-til-mund metoden” eller fra Internettet. Vi er glade for at vi har mange faste gæster som gang på gang vælger at rejse med Asia Evolution Tour. Du kan læse mere om andres erfaringer med Evolution Tour her.

Som et rejsebureau i Thailand der arbejder under thailandske indtægtsforhold er det klart at der kan spares rigtig fornuftige penge ved at bestille rejsen direkte ved et rejsebureau i Thailand. Krydre man denne besparelse med det faktum at vi yder dansk service og kender store dele af Sydøstasien som vores egen bukselomme har man fundamentet for at skabe en drømmerejse til rimelige penge

 

(Billedet viser Brian Harry Boysen og konen Supha Tumma Boysen med familie der stiftede Asia Evolution Tour i 2003).

Rejser til Sydøstasien

Vi har rigtig gode samarbejdspartnere i Laos, Cambodia, Burma, Malaysia og Vietnam. Vi skræddersyer gerne rejser til disse lande udover selvfølgelig Thailand, og du kan være forvisset om at du er i de bedste hænder. Alle rejser planlægges fra vores kontorer i Thailand/Danmark, og vi har den glæde at mange af vores ansatte har været ved os i mange år. Dermed er du sikret kompetent og dygtig vejledning både før og under din rejse. Vi bruger selv meget tid på at rejse rundt i Sydøstasien for at holde vores viden ved lige. Det betyder at uanset om du ønsker at bestille badeferie eller individuelle rundrejser så kan Asia Evolution Tour hjælpe dig som et rejsebureau i Thailand.

Tryghed og Sikkerhed

Asia Evolution Tour har servicekontorer flere steder i Thailand og vi har en døgnåben servicetelefon som kan benyttes under din rejse. Du kan dermed altid komme i kontakt med os. I det vi samarbejder med flere større skandinaviske agenter har vi også stor fokus på sikkerhed under din rejse. Vi stiller store krav til alle vores samarbejdspartnere, og du kan være forvisset om at vi gør vores yderste for at sikre at sikkerheden omkring din rejse er så optimal som mulig. Ydermere har vi internt i Asia Evolution Tour afholdt sikkerhedskurser således at vores ansatte er bedst muligt uddannet.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste rejse.

Mange hilsner

Brian Harry Boysen

Stifter Asia Evolution Tour