Erfaringer med Os

Erfaringer fra gæster der har rejst med Evolution Tour 

Gennem de sidste snart 10 år har mange gæster benytte sig af Evolution Tour. Vi har på denne side samlet nogle af de anbefalinger vi har fået gennem tiderne. God læselyst.

Vi kan kun anbefale Evolution Tour til alle

Vi var for første gang i Thailand år 2010, hvor vi havde været på rundrejse i Vietnam og ville slutte ferien af i Thailand på øen Koh Chang. Vi havde ikke regnet med, at vi havde guide service, så vi blev meget overrasket over, at der pludselig lå et brev fra Evolution Tour påvores værelse om, at vi skulle til informationsmøde.

Dette blev vores første møde med Evolution Tour; men så absolut ikke det sidste.

Dette år bookede vi 3 ture ved Evolution Tour og dette kan vi kun anbefale andre at gøre. Alle 3 ture var virkelig i topklasse.¨Siden har vi været i Thailand hver år, hvor vi har haft Evolution Tour til at arrangere transfer til og fra lufthavnen, rundture,hotelophold m.v. og vi har altid været ovenud tilfredse med det, de har arrangeret for os. 

Lige nu er vi ved at arrangere vores tur til Thailand næste år, og der vil vi tilbringe en del af ferien i Chiang Mai området, og selvfølgelig har vi henvendt os til Evolution Tour igen, da de jo også har kontor i Chang Mai.Igen skal Evolution Tour sørge for transfer, hotelophold, m.v., da vi ved alt fungere perfekt, så vi kan slappe af og nyde vores ferie.” 

Af Lisbeth og Ole S.

 


Det har været en fornøjelse at handle med jer.Der har været en stor fortrolighed i mellem os.I har været meget fleksible med hensyn til at arrangere for mig.jeg har været på Paradise Resort 3 gange og jeg har været meget glad for den servise der har været der, og i har formidlet det til megen tilfredshed. 

Så jeg kan varmt anbefale Evolution Tour.Jeg har kun været ked af ikke at træffe dig når jeg har været der du har altid været ude at rejse.Men det er nok ikke sidste gang jeg har benyttet jer.” 

Af Ejler B.

 


”Vi foretrækker at rejse individuelt og selv være medbestemmende i forbindelse med planlægningen af vore ferierejser I Østen. I den forbindelse fik vi, for efterhånden en del år siden, kontakt til Evolution Tour. En kontakt som siden har udviklet sig til, at vi nu kontakter Evolution Tour hver gang vi skal til Østen. Det er igennem årerne blevet til en del rejser i Thailand men også individuelle rundrejser i nabolandene Cambodia og Vietnam. 

Evolution Tour formår hver gang at levere præcis det vi efterspørger. Nogen gange har vi kun brug for småting, så som at finde et godt ressort på en badeferie eller at få arrangeret transfer fra en destination til en anden, men uanset hvor lille opgaven er, så får vi altid en grundig og professionel service. 

Andre gange har vi efterspurgt større ting, så som individuelt tilpassede rundrejse med alt inklusive, hvor det er imponerende, som det altid lykkedes Evolution Tour at leverer noget ud over det forventede. Alt sidder bare lige i skabet, det være sig både oplevelser, hoteller og transfer. 

Vi har altid fået en fantastisk service samt en troværdig rådgivning, som har betydet, at vi har haft nogle fantastiske rejser i Østen, og vi ser allerede nu frem til at skulle i gang med at planlægge den næste rejse sammen med Evolution Tour

Gitte og Jørgen, 2012”

 


De bedste anbefalinger af Evolution Tour

“Vi har på vores to sidste ture til Thailand benyttes os af Evolution Tour.

I stedet for at tage en chartertur, har vores familie på 3 generationer valgt at planlægge vores tur til Thailand sammen med Evolution Tour. Vi har fået gode råd til destinationer før afrejse, og vi har i fællesskab med Evolutions Tour bestemt os for, hvilke hoteller vi ønskede at bo på og planlagt et individuelt rejseforløb.

Evolution Tour har stået for alt – lige fra transport fra lufthavnen til hotellet i Bangkok – til guidede ture på selve destinationen. De har sørget for transport fra Bangkok til Koh Chang og booking af hoteller både i Bangkok og på Koh Chang. Alt er forløbet til vores fulde tilfredshed, og vi vil ikke tøve med at bruge Evolution Tour næste gang vi drager øst på.

Der er store fordele i at rejse på denne måde. Rejsens længde kan ligeledes tilpasses individuelt, og der er mulighed for at strikke en rejse sammen, så den lige netop tilgodeser egne behov og bliver som man selv ønsker det. Transporten foregår i privatbil, dvs. der er mulighed for at stoppe uden at skulle tage hensyn til andre end én selv – vi har kun mødte glade og imødekommende chauffører.

Evolution Tour kan tillige være behjælpelige med planlægning af udflugter fra destinationen – disse foregår ligeledes individuelt, og vi har haft stor fornøjelse af at blive introduceret til Thailands seværdigheder af Evolutions Tour engagerede og alvidende guider.

Har man først været på én rejse, hvor alt er planlagt individuelt, så kan man kun rejse på denne måde fremover. Vi glæder os meget til vores næste tur med Evolution Tour og vi kan kun videregive de varmeste anbefalinger.”

Med venlig hilsen

Christina Christoffersen og familie 

 


Gennem de sidste 7 år har vores familie, bestående af 2 voksne og 3 børn, rejst med Evolution Tour.

Hjemmefra har vi selv planlagt vores tur, hvad vi ønskede at opleve, hvor vi ville bo, valg af transport og hvor lang tid, vi ville være de enkelte steder.Efterfølgende har vi sendt hele oplægget til Evolution Tour, der sørgede for at booke op og arrangere for os.

Alt har fungeret professionelt.

Ved at lade Evolution Tour stå for booking, har vi haft den tryghed, at skulle vi undervejs ønske at ændre rejseplanen, var det blot at kontakte Evolution Tour, hvilket vi et par gange gjorde uden problemer. 

Vi kan varmt anbefale Evolution Tour, der på en professionel og seriøs måde har været med til at give os fantastiske oplevelser i hele Thailand og Cambodia. 

Vores kommende tur – ja den skal Evolution Tour selvfølgelig arrangere for os. 

Mange gode og varme tanker og stor tak til Evolution Tour. 

Lene Lellek og familie

 


Evolution Tour. Kan jeg varmt anbefale, jeg har rejst nogle gange til Thailand og haft base på Koh Chang, 

Vi landede med fly i Bankok, derefter gik turen til Thrat hvor vi alle blev kørt til færgen og sejlet over til Koh Chang hvor Evolution Tour stod parat med deres super dejlige biler, man føler sig straks hjertelig velkommen på Øen.  

Vi bliver derefter kørt til vores hoteller rundt om på øen for mit vedkomende boede jeg hver gang på hotel Ban Pu, et hotel hvor man kan være sig selv , føle sig tryg og bor dejligt,  

Hvor maden,s priser er rimelige og alsidig og meget lækre,Ban Pu opfylder så vidt muligt de kan alles ønsker i hverdagen, ja man får sandelig serveret den ønskede drinks på stranden eller ved Polen.   

Evolution Tour sørger for at man bliver godt indstaleret i et af husene eller et værelse alt efter hvad man har valgt hjemmefra. Dagen efter kommer der en fra Evolution,s Tour for at høre om alt er okay, om der er ønsker i forbindelse med hotellet, og for at tale om de udflugter man måtte ønske sig med Evolution  Tour.  

Udflugterne med Evoulution Tour er bestemt ikke kedelige, der er fest og faver over turene, uanset om det foregår på land eller vand,der bliver taget hensyn til hver enkelt gæst, og der bliver sørget for at alle for deres ønsker opfyldt så fremt det er muligt. på turene får man serveret lækker frugt og masser af drikevarer i form af evt, kold vand på flasker da det er meget vigtigt at få masser af væske i den varme som er i Thailand, op til ca, 30 – 32 og mere.  

På vand turene bliver man sejlet ud til de småøer som ligger hist og pist, nogle tæt på andre langt fra, her smides der anker og man  bader, snorkler, nogle dykker måske lige som jeg selv gør og kikker på de utallige flotte fisk der er i vandene omkring i Thailand nogle steder går man i land på en ø hvor der venter en lækker frokost og  kolde  drinks i kokosnøder som er vældig svalende, her bader man eller sider og hygger sig og får måske en god snak med de andre gæster.Samtidig er priserne på Evolution Tour,s  udflugter meget rimilige, der er altid råd til et par ekstra ture med Evoulution Tour,  

Cherferne samt personalet i Evolution Tour er alle på dupperne for at hjælpe hele vejen rundt i den tid man er i Thailand,   

Jeg kan meget varmt anbefale Evolution Tour med alt hvad de står for. 

Transport , hoteller, udflugter og meget mere.

Mvh  Jytte Villadsen.

 


23 marts 2012.

Mig og Evolution Tour

Jeg har valgt at skrive dette indlæg da jeg gerne vil hjælpe alle jer andre der gerne vil opleve fantastiske Thailand på den bedste måde, enten i har været der før eller skal af sted for første gang eller er tilbage for 3. eller 4. Gang. Jeg har stor erfaring i at rejse i Thailand og man skal se sig godt for i det store udbud og mange ydbydere. Thailand er egentligt et nemt land at begå sig i på egen hånd, men det er også dejligt at kunne læne sig tilbage og blive forkælet og på samme tid føle sig tryg og være sikker på at man får de bedste oplevelser med hjem i kufferten og ikke skal opleve for mange uregelmæssigheder og besværligheder. Specielt hvis man har mindre børn med og bare gerne vil have tingene til at klappe. Jeg vil derfor gerne på det varmeste anbefale Evolution Tour som jeres rejsepartner, Dem stiftede jeg første gang bekendtskab med i 2004, da jeg sammen med min 15 årige søn havde valgt at rejse rundt med rygsæk i 1 måned i Laos, Combodia og Thailand. Vi havde planlagt at slutte på skønne Koh Chang og checke ind på et luksus ressort og forkæle os selv de sidste 10 dage. Vi havde intet planlagt og gik strakt i gang med at planlægge hvad der skulle ske. En tilfældighed ville at lige netop ved siden af vores ressort var der et lille kontor hvor jeg første gang træf folkene bag Evolution Tour, som til vores overraskelse var ejet af danske Brian Boysen og hans søde kone Kai. Vi fik hurtigt god kontakt og med deres professionelle råd og vejledning sammensat nogle fantastiske turer på og omkring Koh Chang samt en lille afstikker til fastlandet til Chanthaburi Dolphin Park – Oasis Sea World, for at svømme sammen med delfiner skøn oplevelse. Vi fik en fantastisk service og alt klappede uden problemer og det var dejligt at opleve et meget engageret og hjerteligt personale der kæmpede for at gøre det bedste for alle, der er en helt speciel ånd i firmaet, det er ligesom en lille familie og jeg kan nu her mange år efter konstatere at det ikke var en tilfældighed, mange af guiderne er der stadig her 8 år efter vores møde og jeg har udviklet et personlig venskab med flere af dem.

Jeg har efterfølgende i alle år benyttet mig af Evolution Tour til mange opgaver og som firmaet har udviklet sig dækker de nu næsten hele Thailand i både nord og syd og på min rejser rundt i landet har jeg benyttet mig af, hotel booking, transfers, private guides og mange forskellige turer alt sammen til min største tilfredshed. En ting jeg gerne vil fremhæve er at specielt turene er en anderledes positiv oplevelse, fordi de er udvalgt og tilpasset skandinaviske og europæiske gæster, det er ikke altid tilfæl et når man booker turer hos burauer der er drevet at thaiér, hvilket jeg også har prøvet mange gange. Jeg tror vi måske ser lidt forskelligt på hvordan sådan en tur skal sammensættes, men det kan de bare i Evolution Tour. Meget vigtig syntes jeg også det er at nævne at der altid er styr på detaljerne, punktlighed og ærlighed er kendetegnende hos Evolution Tour kun det bedste syntes at være godt nok. Jeg har henvist mange venner og bekendte til Evolution Tour og tilbagemeldingerne har altid været de samme…kun positive. Jeg tilslutter mig deres motto: ”We meet as strangers and parts as friends”. Tag et godt kig på deres hjemme side udforsk den grundigt, hvad enten i skal rejse, nord – syd eller øst vest, der er rigtigt mange fine tilbud.

Af Morten Christiansen – Copenhagen Denmark

 


 

Vi er en familie med 3 børn som har rejst i Thailand flere gange. 

Vi har i den forbindelse brugt Evolutions Tour til at booke hoteller, transport til og fra Koh Chang og forskellige ture. 

En del har vi bestilt hjemmefra via mail til Brian. Men har også brugt at ringe til Brian når vi var på stedet og bestilt forskellige ture og transport. 

Vi har været meget tilfredse med det vi har fået arrangeret og servicen er altid i top

Af Gyrit Madsen

 


Min kæreste og jeg har gennem de sidste 4 år holdt vores ferie i Thailand og hver gang brugt Evolution Tour. Dette har været til booking af hoteller. Til at arrangere bil, båd og fly transport. Der er altid høj service og tingene fungere. Vi har aldrig bokket noget som ikke var i orden.

De har et godt udbud af hoteller rundt omkring i Thailand og deres priser er altid bedre (billigere) end man selv kan finde. Man kan også få vejledning omkring hotellernes standard, strandene o.lign.

Vi synes bare det er rart når man er afsted og tingene fungere – man er vel på ferie.

Af Jan Carlsen

 


Vi har besøgt Koh Chang hvert år siden 2006, og har brugt Evolution Tours ekspertise til både booking af hotel, transfer og udflugter. Vi får altid hurtigt svar på mails inden ferien – og guiderne på øen giver altid hurtig service med smil og humør. Vi anbefaler altid andre at bruge Evolution Tour, når de skal arrangere en individuel Thailandsferie.

Af Mona Svan

 


“I foråret 2007 læser jeg en spændende artikel om “Paradis på jord” i Jyllansposten. Her fulgte en forrygende fortælling om en pragtfuld ø i Thailand – tæt ved Cambodjas grænse. Navnet på øen er Koh Chang, som betyder elefanternes ø.

Min kone og vores 2 teenage døtre bliver enige om, at denne ø skal danne rammen om vores sommerferie samme år. Vi kontakter derfor Brian Boysen, som er indehaver af Evolution Tour for at høre, om han kan arrangere ferien i Thailand for os. Og hvilken ferie blev det ikke!

Brian fik bestilt et pragtfuld hotel til os i Bangkok med udsigt ud over Menam floden. Her boede vi i den ypperste luksus i 3 døgn til meget rimelige priser. Herefter sørgede Evolution Tour for vort dejlige 3 ugers ophold på Koh Chang, hvor vi også her boede luksuriøst på et pragtfuld hotel/resort – Katcha Resort & Spa – nærmest på selve stranden. En ren bounty strand med det mest fantastiske klare og blå vand.

Vi deltog i mange forskellige udflugter, der alle blev arrangeret af Brian og med lokale guider. Alt fungerede til punkt og prikke. Kan kun anbefales varmt!

Så efter 4 ugers dasen og fantastiske oplevelser vendte vi glade og tilfredse tilbage til Danmark og med et stort ønske om at vende tilbage til Thailand.”

“Efter den strenge vinter 2010/2011 var det atter et fælles krav i familien, at sommerferien 2011 skulle holdes i Thailand.  Så atter en gang tog vi fat i Evolution Tour, der sammensatte en fantastisk ferie til os med masser af udfordringer og oplevelser. Vores 2 piger var nu blevet 13 år og 17 år, så vi kunne være lidt mere eventyrlystne denne ferie.

Vi startede med at tage 5 dage til provinsen Chiang Mai i det nordlige Thailand. Helt fantastisk og meget anderledes, da området er meget lidt turistet og derfor uberørt. Naturen er regnskov med brusende floder og et varieret dyre- og planteliv. Snyd ikke Jer selv for “Flight of the Gibbons”. Ren adrenalin-kick! Den klarer Brian selvfølgelig også.


Hotellet vi boede på var dejligt og lå midt i det, der om aftenen blev forvandlet til et kæmpe natmarked. HUSK at købe en ekstra kuffert til alt det, I køber der.

Herefter fløj vi lokalt og særdeles billigt til Koh Samui, hvor vi havde 16 overnatninger på Resort Baan Haad Ngam. Paradisisk!

Vi var med på flere udflugter, og nød ellers bare livet ved poolen og stranden med en go’ bog indenfor rækkevidde. Fantastisk service, mad og drikke til uhørt lave priser. Frokost for 4 personer incl. soft drinks = 25 DKKR.

Så fulgte 5 dage i Bangkok ligeledes på hotel med udsigt over Menam floden. En by, som vi alle bliver mere og mere glade for. Men hold da fast med mennesker. Næsten 18 mill., og arealet er på størrelse med hele Sjælland.

På gensyn Thailand i 2013!”

Af Niels Bang-E.

 


I forbindelse med planlægning af sejlerferie i Thailand i 2011, var der mange ting der skulle falde på plads. Da først båden og flybilletter var bestilt skulle det hele kædes sammen med diverse transfers samt bestilling af bungalows til en forlængelse af ferieoplevelsen.

Jeg sendte en e-mail til Brian Boysen, Evolution Tour, hvor jeg beskrev vores behov. Efter lidt korrespondance frem og tilbage, og nogle gode forslag fra Brian, faldt det hele på plads. Minivans fra lufthavnen i Bangkok til Koh Chang, med ophold undervejs for proviantering til sejlturen, senere privat speedbåd fra Koh Chang til Koh Mak, bungalows på Koh Mak og endelig speedbåd og minivan tilbage til Bangkok.

Alt fungerede perfekt, med hurtige svar pr. e-mail. Jeg modtog detaljeret beskrivelse af hver enkelt service samt vouchers til afregning med de involverede. Selv små justeringer til tidsplanen undervejs blev klaret nemt og smertefrit med et telefonopkald. Minivans var behagelige og chaufførerne betænksomme og sikre, hvilket ellers ikke er nogen selvfølge i Thailand.

Alt i alt en meget positiv oplevelse og så tilmed til en meget fornuftig og konkurrencedygtig pris.

Jeg kan på det varmeste anbefale Evolution Tour i forbindelse med planlægning af individuel rejse i Thailand.

Af Tage Bay

 


Vi har nydt godt af Brian på mange rejser og er meget tilfredse med de ting han har udrettet for os og vores venner. Det er transport til og fra lufthavn og hoteller og sørge for ophold de steder vi ønsker.

Af Lis & Erik Vixø

 


Vi er en familie på 6 personer, som gentagne gange har rejst med hjælp fra Evolution tour, da vi altid føler os forstået og godt behandlet. Ligegyldig om vi har haft brug for hjælp helt fra bunden, eller vi har været krævende og vist hvad vi ville, har Evolution Tour altid formået at imødekomme vores ønsker bedst muligt.

Vi har både brugt Evolution tour ved Koh Chang området og ved Koh Lanta området plus transfer fra Bangkok og lign. Tingene fungere altid.

Af hoteller vi har besøgt, vil jeg kort opridse og fortælle lidt.

Koh Wai Pakarang Resort (Koh Wai): Dette hotel er en meget speciel oplevelse i og med det lægger på en meget lille ø, med huse mere eller mindre direkte på stranden. Værelserne er ikke værd at nævne, da der ikke er andet end en seng og et badeværelse – det er hverken flot eller indbydende, men det er absolut heller ikke der, man skal opholde sig på denne fantastiske ø. Øen bliver hver dag besøgt af turistbåde, hvilket siger lidt om, hvor fantastisk den er – man kan søge ly fra turisterne på de helt øde små strande. En unik oplevelse. Et meget billigt sted at bo.

 

Koh Kood Resort (Koh Kood). Et lækkert resort ned til egen strand med kæmpe liggestole. Resortet lægger i skov/jungle og er utrolig hyggeligt. Fantastisk betjening og god MEGET billig mad. Vi lejede en scooter direkte fra hotellet en hel dag for ca. 60 kr. og kørte rundt på øen – det er en vidunderlig oplevelse, hvor man rigtig får udforsket øen og alle dens muligheder. Lækre bungalows med udendørs bad.

 

Koh Mak Resort (Koh Mak). Lækkert resort direkte ned til privat stor strand. Værelserne var fine med de nødvendige elementer. Fantastisk terrasse med udsigt til stranden. Lækker pool.

Herfra Har Evolution Tour en udflugt til Koh Rayang, som vi benyttede os af. Man kan også vælge så mange dage man vil at overnatte på denne meget lille ø på Koh Rayang Resort – som er det eneste resort. Det er en total øde ø, med en absolut fantastisk strand og endnu mere fantastisk koralrev, hvor man kan se alle slags fisk – det er efter vores øjne det bedste sted i Koh Chang området at snorkle. Sød engelsk værtinde i Restauranten.

 

Generelt vil jeg anbefale at i informere Brian/Evolution Tour om jeres ønsker og håb for rejsen, så vil han hurtigt kunne spore sig ind på en god rejse til netop jeres formål. Man kan forvente en hurtig tilbagemelding fra selskabet og en kærlig hjælpende tone hele vejen igennem forløbet. Vi er absolut ikke færdige med at benytte os af Evolution Tour.

Af Louise Chérie Krüger

 


Vi har i forbindelse med vores årlige vinterrejse til Thailand de seneste 7-8 år benyttet Evolution Tour til at reservere hoteller og arrangere transport til/fra lufthavn, mellem hoteller samt transfer til/fra øer. Vi har også haft stor glæde af at sørge Evolution Tour til råds ved valg af hoteller.

Vi har altid væres meget tilfredse med den service vi har fået.  Det har, endda til konkurrencedygtige priser, fungeret som det skulle hver eneste gang.

Af Vilhelm Nielsen 

 


Vi havde et ønske om en rejse, hvor vi kunne rejse 4 personer til Bangkok og 1 person skulle støde til os fra en anden destination og flyet skulle ikke indgå i pakken – hvorefter vi gerne ville til Cambodia på rundtur og derefter til Koh Chang på ferie og slutte i Bangkok hvor igen 4 skulle rejse til DK og en person til Singapore.

Af Mette Tougaard, Fjerritslev – DK

 


“Vi kan kun anbefale www.evolutiontour.com som er et rigtig godt valg når der skal arrangeres en rejse til Thailand , de er meget profesionelle som arrangør og leverer altid god service til tiden – Evolutiontour har i øvrigt altid fornuftige priser på hotelbookinger, udflugter og transport, vi har nu valgt dem som arrangør for tredje gang i træk, fordi alt hvad vi aftaler går op i en højere enhed hver gang, vi syntes også at det er praktisk at man kan maile med Brian Boysen om selv den mindste detalje i planlægningen af en rejse, forøvrigt har man også altid mulighed for at ringe til ham nar man er ankommet til Thailand, det syntes vi er meget betryggende”

Af Hanne og Michael Andreasen
Struer – Danmark

 

 


 Har efterhånden været i Thailand en del gange, de sidste 4 år har vi brugt Evolution tour.

De har bl.a. sørget for hotel, samt transport fra lufthavn til de destinationer vi skulle til.

Det har altid været en fornøjelse, at bruge Evolution tour, da det bare altid har fungeret.

Vi har været på mange dejlige ture, arrangeret af Evolution Tour, kan varmt anbefales.

Af Charlotte Storm Pedersen