På firmatur i 2008 til øen Koh Samed

I juni 2008 tog vi på vores årlige firmatur som denne gang gik til den smukke ø Koh Samed som kun ligger få timer fra Koh Chang.Vores personale fra Koh Lanta havde taget flyet til Koh Chang, så i alt mødtes vi 30 personer ved kontoret den 05/07 og vores tur kunne begynde.

Firmaturen var i år på 3 dage / 2 nætter og da Brian Hansen og Apple ikke kunne deltage var det istedet; Lasse, Jack og Brian, som skulle arrangere alle de sjove lege og team building.Godt ankommet med speedbåd til Koh Samed spiste vi lunch på stranden og derefter kunne vores lege begynde. Som de sidste 4 år havde vi delt personalet ind i 3 hold og den første aktivitet var orienteringsløb rundt på Koh Samed med sjove aktiviteter undervejs.

Efter dinner på standen tog vi alle på karaokebar og havde det rigtig sjovt med sang og dans.

På anden dagen startede vi ud med strand-fodbold og bagefter forstatte vi med diverse spørgsmål i restauranten.Efter lunch tog salgs-personalet ud til de forskellige hoteller på inspektion, mens resten fortsatte legene med en billiard turnering.

Sidst på eftermiddagen var der flere lege på stranden og tilsidst blev årets vinner fundet. Og det bedste hold i 2008 blev TEAM 3 som bestod af; OA (guide), Se (guide), OOH (guide), Nadid (chauffør), Anek (chauffør), Lek (Lanta guide), Rat (skrædder), Eak (chauffør) og Lek (reservation).