Firmatur på 4 dage i Khao Yai Nationalpark i 2007

I Juni 2007 tog vi afsted på firmatur og denne gang skulle vi besøge den smukke National Park Khao Yai som ligger nordøst for Bangkok.

I år have vi lagt en ekstra dag på turen, så at vi skulle tilbringe 4 dage sammen og naturligvis havde Brian Hansen og Apple igen i år arrangeret en masse sjove lege til vores team building.

Vi startede fra Koh Chang den 1 juni om morgenen og nåede frem til National Parken ved 15 tiden. Først besøgte vi parkens største og smukkeste vandfald, hvilket var utroligt smukt. Fra vandfaldet til parkens hovedkontor, hvor vi skulle bo var der cirka 30 minutter og undervejs var der pludselig en stor flok vilde elefanter der spærrede vejen. Det var noget af en oplevelse at skulle køre forbi elefanterne uden at blive angrebet.

På anden dagen startede vi med en 3 timers jungle trekking tur igennem den smukke jungle og efter en god gang lunch satte vi kursen mod River Rafting. Der var ikke så meget strøm i floden, så vi kom på hårdt arbejde ned af floden, men havde det super sjovt.

På trejde dagen havde Brian Hansen og Apple arrangeret en masse lege om formiddagen. Efter lunch fortsatte vi med bowling og paint ball game. Den 4 juni var det igen tid til at vende tilbage til Koh Chang.